Els orígens de la nostra botiga es remunten al 1974. Des de llavors, ja fa més de 40 anys, la botiga Ca la Lluïssa és un punt de venda de les terres lleidatanes i rodalia, on no només es poden trobar els tradicionals embotits del nostre obrador, sinó també productes exclusius de temporada (botifarra d’ou, tupina, salsa de calçots...) i una selecció dels millors productes artesans de la comarca, com formatges, melmelades i iogurts, entre altres especialitats.

Actualment, el Jordi i l’Anna han agafat el relleu de la botiga i són els encarregats de seleccionar els productes, amb l’encomiable ajuda i l’experiència de la Lluïsa, la Maria, la Txus, la Josefina, la Griselda, la Xose, l'Anna i la Isabel, que són, entre tots, l’ànima de la botiga.

Ens distingeix la qualitat en els productes, en els processos i en el tracte amb els clients, i, per descomptat, amb els nostres treballadors. Fomentem els bons hàbits, saludables i de confiança, en tots els nostres processos productius i de gestió. Des de l’obrador fins a casa dels clients, garantim una cadena de qualitat que aposta, especialment, pels valors i el compromís de les coses ben fetes; com abans, com ara, com sempre...

Els nostres productes estan elaborats de manera totalment artesanal. Tenim el carnet de mestres artesans i pertanyem al Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesanals de les Comarques de Lleida.

Al nostre obrador elaborem els embotits curats, com la llonganissa seca, el xoriç, els lloms embotis i altres productes, així com els embotits cuits tipus botifarra negra, botifarra blanca i de la llengua, patés de diferents sabors, sobrassada, pernil dolç i mortadel·la, o els nostres frankfurts casolans. També hi fem els elaborats crus, com llonganissa només amb pebre i sal, xistorra, hamburgueses de vedella, de pollastre, mandonguilles... i sempre amb la garantia d’oferir el millor producte fresc i molt gustós.

L’elaboració és totalment artesana i tradicional, una manera de fer que a Ca la Lluïssa s’ha mantingut fidel a la tradició des de l’any 1974.